Neteges Andorra

A Neteges Andorra som els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra és l'empresa de neteja escollida per entitats del prestigi d'Andorra. Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra és valorada per tots aquests clients com una empresa de neteja molt professional i que ofereix un servei de gran qualitat. Més informació sobre Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra Serveis de neteja de manteniment. Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra ofereix serveis de neteja de manteniment a tot tipus d'instal·lacions, neteja d'oficines, indústries, així com serveis puntuals de neteja tècnica especialitzada. Neteges tècniques. La divisió de neteges tècniques de Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra pretén oferir solucions de manteniment preventiu de neteja per a la indústria i al sector terciari. Els serveis d'aquesta divisió no es limiten a la neteja superficial, l'objectiu és netejar, inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions i/o béns d'equip. Seguidament detallem alguns dels elements en els quals intervenim agrupats en sectors d'activitat. Més informació a Neteges tècniques. Serveis de Outsourcing. A través de l'empresa Neteges Andorra, oferim l'externalització de serveis, perfils de treballadors/es tals com, personal de magatzem, muntadors/es, conserges i tot tipus de serveis auxiliars. Més informació a info@netegesandorra.com Subministre de consumibles. Proveïm als nostres clients de paper WC, paper seca mans, sabó líquid i tot tipus de subministres. Més informació per a Subministre de consumibles al nostre correu. Serveis de control ambiental. També oferim serveis de control de plagues (DDD), Manteniment d'instal·lacions amb el risc de Legionel·losis, així com la neteja de conductes d'aire condicionat. Més informació a serveis de control ambiental al nostre correu. Manteniment Integral. Completem el nostre ventall de serveis amb petites i mitjanes reparacions de climatització, electricitat, lampisteria, pintura, fusteria, feines de paleta, i manyeria. Més informació del Manteniment integral al nostre correu.

A Neteges Andorra som els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra és l’empresa de neteja escollida per entitats del prestigi d’Andorra. Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra és valorada per tots aquests clients com una empresa de neteja molt professional i que ofereix un servei de gran qualitat.
Més informació sobre Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra
Serveis de neteja de manteniment. Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra ofereix serveis de neteja de manteniment a tot tipus d’instal·lacions, neteja d’oficines, indústries, així com serveis puntuals de neteja tècnica especialitzada.
Neteges tècniques. La divisió de neteges tècniques de Neteges Andorra els especialistes en tot tipus de neteja a Andorra pretén oferir solucions de manteniment preventiu de neteja per a la indústria i al sector terciari.
Els serveis d’aquesta divisió no es limiten a la neteja superficial, l’objectiu és netejar, inspeccionar i si és necessari lubricar o substituir els elements crítics de les instal·lacions i/o béns d’equip.
Seguidament detallem alguns dels elements en els quals intervenim agrupats en sectors d’activitat.
Més informació a Neteges tècniques.
Serveis de Outsourcing. A través de l’empresa Neteges Andorra, oferim l’externalització de serveis, perfils de treballadors/es tals com, personal de magatzem, muntadors/es, conserges i tot tipus de serveis auxiliars.
Més informació a info@netegesandorra.com
Subministre de consumibles. Proveïm als nostres clients de paper WC, paper seca mans, sabó líquid i tot tipus de subministres.
Més informació per a Subministre de consumibles al nostre correu.
Serveis de control ambiental. També oferim serveis de control de plagues (DDD), Manteniment d’instal·lacions amb el risc de Legionel·losis, així com la neteja de conductes d’aire condicionat.
Més informació a serveis de control ambiental al nostre correu.
Manteniment Integral. Completem el nostre ventall de serveis amb petites i mitjanes reparacions de climatització, electricitat, lampisteria, pintura, fusteria, feines de paleta, i manyeria.
Més informació del Manteniment integral al nostre correu.