Manteniment especial particulars

Neteges a particulars i manteniments si te casa a Andorra nosaltres li mantenim la casa a punt, sempre la trobarà neta i en ordre, a més si té alguna incidència nosaltres li farem saber immediatament. Serveis de manteniment especial per a particulars. Neteges Iris Serveis, empresa de neteja integral al Principat d'Andorra, ofereix un servei especialitzat i personalitzat per a comunitats de veïns, cases, pisos i altres finques particulars. El nostre servei es fonamenta en la confiança que suposa comptar amb un personal estable, professional, format i vinculat a Andorra amb permís de treball i assegurances socials (Cass). Disposem d'un alt nivell de supervisió del personal i dels treballs, a més d'un acompanyament i d'una comunicació permanent, àgil i fluida amb els nostres clients, els nostres equips i l'empresa, per garantir que tot s'esdevé de manera excel·lent des de l'inici al final de cada feina. Neteges Iris Serveis, l'empresa de neteja integral de referència a Andorra, ofereix diferents tipus de solucions de neteja adaptades a les necessitats particulars de cada client. – Abrillantament de terres. – Neteja de vidres. – Neteges especials de pàrquings. – Neteges de façanes. – Neteges de sinistres i incendis. – Neteges d'obres. – Serveis de manteniment especial per a particulars. – Treballs de neteja amb aigua a pressió. – Neteges i manteniment de piscines. Donant solucions adaptades a cada servei o necessitat. – Serveis 24 hores. – Neteja de manteniment diària. – Neteja periòdica. – Neteja puntual. – Suplències de personal. A Neteges Iris Serveis empresa de neteja al Principat d'Andorra, garantim la qualitat i els millors resultats a les seves necessitats en el món de la neteja.

Neteges a particulars i manteniments si te casa a Andorra nosaltres li mantenim la casa a punt, sempre la trobarà neta i en ordre, a més si té alguna incidència nosaltres li farem saber immediatament.
Serveis de manteniment especial per a particulars.
Neteges Iris Serveis, empresa de neteja integral al Principat d’Andorra, ofereix un servei especialitzat i personalitzat per a comunitats de veïns, cases, pisos i altres finques particulars. El nostre servei es fonamenta en la confiança que suposa comptar amb un personal estable, professional, format i vinculat a Andorra amb permís de treball i assegurances socials (Cass). Disposem d’un alt nivell de supervisió del personal i dels treballs, a més d’un acompanyament i d’una comunicació permanent, àgil i fluida amb els nostres clients, els nostres equips i l’empresa, per garantir que tot s’esdevé de manera excel·lent des de l’inici al final de cada feina.

Neteges Iris Serveis, l’empresa de neteja integral de referència a Andorra, ofereix diferents tipus de solucions de neteja adaptades a les necessitats particulars de cada client.

– Abrillantament de terres.
– Neteja de vidres.
– Neteges especials de pàrquings.
– Neteges de façanes.
– Neteges de sinistres i incendis.
– Neteges d’obres.
– Serveis de manteniment especial per a particulars.
– Treballs de neteja amb aigua a pressió.
– Neteges i manteniment de piscines.

Donant solucions adaptades a cada servei o necessitat.

– Serveis 24 hores.
– Neteja de manteniment diària.
– Neteja periòdica.
– Neteja puntual.
– Suplències de personal.

A Neteges Iris Serveis empresa de neteja al Principat d’Andorra, garantim la qualitat i els millors resultats a les seves necessitats en el món de la neteja.