NETEJA DE LA LLAR

NETEJA DE LA LLAR Neteja de Comunitats Neteja de Pàrquings La seva plaça de pàrquing neta sense esforç. Realitzarem l'escombrat i el fregat de manera professional amb maquinària automatitzada per així reduir el temps de neteja. Això, li repercutirà un benefici econòmic i una comoditat a l'hora de disposar de la seva plaça neta a l'instant. Neteja d'Escales Gaudir de la tranquil·litat de tenir la seva escala neta sense tenir que haver de passar per incòmodes conflictes amb els veïns. Netegem la seva escala comunitària amb la periodicitat que convingui. Personal assegurat a la CASS perquè vostè i els seus veïns quedin tranquils tant en higiene com en aspectes legals.

NETEJA DE LA LLAR  Som especialistes en la neteja de la casa en tot el seu àmbit, neteges de manteniment, neteges a fons de cuines, banys, etc … a més de neteja de finestres, aluminis i persianes, li oferim el servei estrella de planxa, perquè vostè pugui tenir el seu moment merescut de descans.  Els nostres serveis de neteja i planxa poden ser puntuals (amb un mínim de tres hores contractades), setmanals, quinzenals o mensuals … ens adaptem a les seves necessitats.

Publicado en Primeres neteges (obres, lloguer de pisos). Serveis específics de cristalleries. Suport en les tasques de neteja d’establiments turístics.