Neteja de Comunitats

Neteja de Comunitats Neteja de Pàrquings La seva plaça de pàrquing neta sense esforç. Realitzarem l'escombrat i el fregat de manera professional amb maquinària automatitzada per així reduir el temps de neteja. Això, li repercutirà un benefici econòmic i una comoditat a l'hora de disposar de la seva plaça neta a l'instant. Neteja d'Escales Gaudir de la tranquil·litat de tenir la seva escala neta sense tenir que haver de passar per incòmodes conflictes amb els veïns. Netegem la seva escala comunitària amb la periodicitat que convingui. Personal assegurat a la CASS perquè vostè i els seus veïns quedin tranquils tant en higiene com en aspectes legals.

Neteja de Comunitats
Neteja de Pàrquings
La seva plaça de pàrquing neta sense esforç. Realitzarem l’escombrat i el fregat de manera professional amb maquinària automatitzada per així reduir el temps de neteja. Això, li repercutirà un benefici econòmic i una comoditat a l’hora de disposar de la seva plaça neta a l’instant.
Neteja d’Escales
Gaudir de la tranquil·litat de tenir la seva escala neta sense tenir que haver de passar per incòmodes conflictes amb els veïns. Netegem la seva escala comunitària amb la periodicitat que convingui. Personal assegurat a la CASS perquè vostè i els seus veïns quedin tranquils tant en higiene com en aspectes legals.