Serveis

Neteges Andorra | Serveis de Neteja Neteges Andorra és una empresa dedicada als serveis de neteja. Amb oficines a un dels eixos més importants d'Andorra i magatzems a la zona més important d'Andorra, li oferim una resposta immediata a les seves necessitats. Oferim un ampli ventall en serveis de neteja, tant per a empreses com a particulars: Neteja de Vidres Neteja de Comunitats Neteja d'Escales Neteja de Pàrquings Neteja de Façanes Neteja de Grafitis Neteja de Comerços Neteja d'Indústria Neteja d'Oficines Neteja Final d'Obra Neteja a Particulars Neteja de Moquetes i Tendals Neteja de Centres Socials (Geriàtrics, Escoles, Hospitals...) Polit i Abrillantat Serveis Especials Neteja de Plaques Solars Posem a la seva disposició personal altament qualificat, amb una gran formació en serveis de neteja i riscos laborals, sempre donat d'alta a la seguretat social. Oferim serietat i un servei de qualitat. Un servei personalitzat on un equip de supervisors estarà sempre a la seva disposició per atendre les seves necessitats. Neteges Andorra també ofereix als seus clients serveis de: Tintoreria Planxat Subministrament de Materials

Neteges Andorra | Serveis de Neteja
Neteges Andorra és una empresa dedicada als serveis de neteja. Amb oficines a un dels eixos més importants d’Andorra i magatzems a la zona més important d’Andorra, li oferim una resposta immediata a les seves necessitats. Oferim un ampli ventall en serveis de neteja, tant per a empreses com a particulars:
Neteja de Vidres
Neteja de Comunitats
Neteja d’Escales
Neteja de Pàrquings
Neteja de Façanes
Neteja de Grafitis
Neteja de Comerços
Neteja d’Indústria
Neteja d’Oficines
Neteja Final d’Obra
Neteja a Particulars
Neteja de Moquetes i Tendals
Neteja de Centres Socials (Geriàtrics, Escoles, Hospitals…)
Polit i Abrillantat
Serveis Especials
Neteja de Plaques Solars
Posem a la seva disposició personal altament qualificat, amb una gran formació en serveis de neteja i riscos laborals, sempre donat d’alta a la seguretat social. Oferim serietat i un servei de qualitat. Un servei personalitzat on un equip de supervisors estarà sempre a la seva disposició per atendre les seves necessitats.
Neteges Andorra també ofereix als seus clients serveis de:
Tintoreria
Planxat
Subministrament de Materials